Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Şırnak’ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 asker için başsağlığı mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Şahiner mesajında; “Şırnak’ın Şenoba ilçesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarpan bir askeri helikopterin düşmesi sonucu 13 askerimiz şehit olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Meydana gelen elim kazada Hakka yürüyen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”dedi

Önceki ŞAHİNER’DEN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ